CoolWorkshopy v plném proudu

26.04.2018

Každý měsíc přidáváme nová témata a jsme moc rádi, že se nám workshopy daří naplňovat.

Od začátku roku se uskutečnilo pět workshopů, kterých se zúčastnilo okolo 50 účastníků z různých kontaktních center (např. UNIQA, Raiffeisenbank, Pražská plynárenská, PREzákaznická, Moneta, Pražská energetika, ČEZ Distribuce, ČEZ Prodej, PFP, DHL Express, Česká spořitelna, Škofin, SPP, ČSOB Pojišťovna, pojišťovna MetLife, Česká pojišťovna, EP Energy či BNP Paribas). Věnovali jsme se Hodnocení hovorů a poskytování zpětné vazby, tomu jak díky vnitřní motivaci lépe vést týmy v kontaktních centrech, inovačním metodám ve vedení kontaktních center, tomu, jak komunikovat a zvládat v kontaktních centrech konflikty i způsobům, jak budovat v týmech kontaktních center dlouhodobě zdravé přátelské vztahy. 

Do prázdnin jsme připravili ještě tři workshopy:

  • Jak díky svému "Flow" lépe vést svůj tým? - Na konci května 23.5. nás čeká CoolWorkop na téma Flow. Jak se dostat do stavu, kdy nás práce hrozně baví a jak se v něm udržet. Protože když jsme v něm, práce nás baví a naplňuje. Více informací o tomto workshopu najdete TADY.
  • Inovace ve vedení kontaktních center - Na středu 20.6. jsme připravili úspěšný CoolWorkshop, kde se díváme na inovace ve vedení kontaktních center. Jak vést, jak nastavit motivační systém, jak angažovat? Podíváme se na to, co nám říká věda, podíváme se na příběhy zahraničních i českých kontaktních center, vytvoříme definici klíčových parametrů, aby se nám hlásili kvalitní uchazeči. Více informací TADY.
  • Jak díky vnitřní motivaci lépe vést své týmy? - Poslední červnový týden se ve středu 27.6. budeme věnovat vnitřní motivaci členů týmů. Na CoolWorkshopu se podíváme na jedno z největších paradigmat řízení, které je mylné. Že u všech činností směřujících k výkonu musíme lidi motivovat. Že je nutné dávat cíle, ty kontrolovat a podle plnění za ně ostatní odměňovat. Účastníkům dokážeme, že to tak není a ukážeme jim, co dělat, aby zapojili v členech svého týmu aktivitu a angažovanost. Více informací TADY.